NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Proiecte dragute pentru noul an scolar

Proiecte dragute pentru noul an scolar

Pe măsură ce sfârșitul verii se apropie, elevii se pregătesc pentru un nou an școlar. Cu toate acestea, datorită masurilor de distanțare socială, anul acesta ar putea fi foarte diferit pentru elevi și părinți. În loc să fie într-o clasă, unii elevi vor invata  online. Cursurile online reprezinta câteva provocări unice atât pentru copii, cât și pentru părinți. Pentru a vă asigura o tranziție lină și pentru a crea un mediu optim pentru învățare, indiferent de locația dvs. fizică, mai jois gasiti cateva lucrusoare utile pentru mai buna organizare spatiului si rechizitelor. Proiectele sunt realizate cu masinile de cusut, brodat si quilting  BERNINA si BERNETTE.

Coperti de carte si penar pentru rechizitele celor mici. Tutorialul il gasiti aici.

 

S-ar putea să credeți că ideea creării unui rucsac cu o mulțime de fermoare și curele reglabile poate părea un proiect descurajant, sa stiti ca il puteti coase rapid folosind cusaturi simple. Tutorialul il gasiti aici.  

Dacă copilul dvs. va învăța acasă, online experții sugerează crearea unui loc dedicat pentru realizarea proiectelor si temelor. Aceste tutoriale va  ajuta sa realizati un spațiu de studiu mic si organizat.Păstrați creioane, pixurile, gumele de sters și alte obiecte de studiu într-un singur loc.  Tutorialul il gasiti aici.  


Acest coș din material textil DIY este suficient de mare pentru a depozita toate cartile si caietele la vedere, chiar dacă folosiți o masa de bucătărie sau un birou ca si spațiu obișnuit de studiu.Tutorialul il gasiti aici.  

Husele cu fermoar sunt întotdeauna la îndemână pentru rechizite școlare, bani pentru prânz, sau chiar măști pentru față și dezinfectant de mână. Realizați un sac cu fermoar in care puteti tine atât măștile curate, cât și cele uzate, o modalitate bună de a vă asigura că măștile folosite pot fi păstrate în siguranță, până când pot fi spălate. Tutorialul il gasiti aici.

Alte proiecte dragute gasiti in pozele de mai jos. Toate proiectele sunt realizate cu masinile de cusut, brodat si quilting BERNINA SI BERNETTE.