NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Cum imi aleg masina de cusut

Cum imi aleg masina de cusut

De ce mașină de cusut am nevoie? Răspundeți la câteva întrebări și în cel mai scurt timp veți primi sfatul unui specialist privind recomandarea pentru mașina de cusut și a accesoriilor opționale necesare. Răspunsurile dumneavoastră sunt evaluate de echipa noastră de specialiști în cusut și brodat. Răspunsul nu este generat automat de un computer ci este analizat de noi. Veți primi în cel mai scurt timp recomandarea noastră pe e-mail!

1. Ati mai cusut vreodata la masina?


2. Ce doriti sa faceti cu masina de cusut?3. Pe ce tip de masina doriti sa lucrati?


4. Doriti sa folositi masina atat pentru materiale foarte subtiri cat si pentru materiale groase?

5. Toate masinile noastre de cusut executa cel putin un model de butoniera. Doriti sa puteti coase cu masina mai multe modele de butoniere in functie de tipul de material?

6. Toate masinile noastre cusut au incluse in dotarea standard picioruse pentru cusut fermoar normal, butoniera si nastturi. Doriti sa puteti executa cu masina si alte aplicatii utilitare?
7. Unele modele de masini de cusut au inclus in dotarea standard acul dublu cu care se pot realiza diferite cusaturi ornamentale. Doriti sa puteti executa cu masina si alte aplicatii decorative, cum ar fi?
8. Doriti sa puteti realiza cu masina, pe langa cusaturile utilitare, clasice si cusaturi decorative si onrnamentale de tip florale, traditionale (puncte in cruce - goblen), statin, inimioare, frunzulite, forme geometrice, etc?

9. Doriti sa faceti monograme cusute (litere/cifre) pentru personalizare cu text?

10. Doriti sa realizati si broderie?
11. Aveti buget pentru masina de cusut?
lei
12. Ce alte informatii ati dori sa gasiti pe site-ul nostru www.masinidecusut.ro?

13. Alte observatii si comentarii - Parerea dumneavoastra conteaza pentru noi! Orice alte informatii considerati ca ne-ar ajuta sa va recomandam masina dorita!
14. Incarcati (upload) poza cu cusatura, modelul sau ceea ce doriti sa realizati cu masinile de brodat si cusut! In acest fel vom reusi sa intelegem mai bine necesitatile pentru masina (extensii acceptate: jpg, jpeg, png, gif)