NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Livrarea Produselor

LIVRAREA PRODUSELOR DE CATRE MAGAZINUL ONLINE MASINIDECUSUT.RO

Livrare la Easybox - gratuit pentru comenzi peste 200 lei

Livrarea articolelor se face din stoc, după confirmarea telefonica a comenzilor, intr-un interval intre 1 si 4 zile lucratoare.
Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră si depinde in primul rând de zona in care locuiți precum si de perioada calendaristica in care a fost plasata comanda. In perioadele de iarna si a sărbătorilor livrările pot întârzia datorita dificultăților întâmpinate de curieri.
Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc in momentul plasării comenzii, veți fi înștiințat in acest sens si cu acordul dumneavoastră de a păstra comanda in aceste condiții vom importa produsul respectiv in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare pentru aceste produse fiind de maximum 10-15 zile lucrătoare.
Livrare se face doar pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile online, prin curier rapid, folosind serviciile Fan Courier, Sameday, Urgent Courier, GLS sau TNT.

Calculul taxelor de transport va fi specificat in momentul finalizării procedurii de comanda.

Pentru comenzi ce depășesc 200 de lei transportul comenzii este gratuit.

Reclamații referitoare la deteriorarea produselor livrate se fac doar in scris la adresa  [email protected]. Este absolut necesara o reclamație scrisa din partea dumneavoastră pentru a ne putea adresa curierului care a livrat comanda. Va rugam sa specificați in email numărul comenzii sau numărul awb al curierului precum si modul in care putem lua legătura cu dumneavoastră.

TRIENDO SRL
Magazin online