NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Cum Cumpar

CUM CUMPAR O MASINA DE CUSUT SAU UN ALT PRODUS

Procedura de achiziționare a unui produs de pe site-ul nostru a fost optimizata pentru a fi cat mai simpla pentru cumpărător. Mai jos va oferim toate indicațiile necesare pentru cumpărarea unei mașini de cusut sau a oricărui alt produs de pe site-ul nostru.

1. ALEGEREA PRODUSELOR DORITE:

Pe site-ul nostru aveți la dispoziție o multitudine de metode intuitive de a ajunge la produsul dorit. In prima pagina sunt afișate promoțiile curente, produsele noi si produsele cele mai cumpărate. Pentru o căutare detaliata alegeți din bara de sus categoria de mașini de cusut care va interesează. In pagina de categorie puteți efectua o filtrare a mașinilor după principalele caracteristici relevante: producător, număr de cusături, tehnologie sau alte caracteristici specifice precum si prețul. Daca doriți sa căutați un produs anume, puteți introduce termenul relevant in câmpul "Cautare ...". Foarte util este si meniul fiecărei categorii cu ajutorul căruia puteți ajunge imediat la mașina de cusut sau produsul dorit. In pagina fiecărui produs veți găsi prezentarea acestuia, detalii tehnice, review-uri, iar pentru a-l comanda apăsați butonul "Adaugă in cos". Daca este cazul puteți selecta si cantitatea dorita. 

2. FINALIZAREA COMENZII:

După ce ați adăugat produsul in cos veți fi direcționat in pagina de finalizare a comenzii, unde veți completa adresele de facturare si livrare, modalitatea de livrare si cea de plata. Daca doriți sa comandați si alt produs in cadrul aceleiași comenzi va puteți întoarce in magazin urmarind linkul „continua cumpărăturile” si repetați procesul de cumpărare. Comanda o puteți trimite chiar daca nu aveți cont in magazinul nostru, însă in cazul in care doriți sa va faceți si un cont de utilizator  pe site-ul nostru va trebui sa bifați "Doresc Cont Utilizator" si sa va alegeți o parola, iar acesta va fi creat automat la finalizarea comenzii. Pentru logare pe site-ul nostru va rugam sa introduceți adresa de email si parola. In contul de utilizator puteți urmări starea comenzilor, puteți modifica adresele de facturare si livrare, etc. 

3. TRIMITEREA COMENZII:

Pentru a comanda produsele alese apăsați butonul "Finalizare Comanda". In acest moment comanda a fost trimisa la noi si vom începe procesarea ei. Daca ați selectat ca modalitate de achitare Plata Online cu Card, veți fi direcționat in mod automat către pagina procesatorului nostru de plăti online, MobilPay. Daca in orice moment doriți ajutor din partea echipei noastre, nu ezitați sa ne contactați pe la numerele de telefon afișate in site.

4. FELICITARI:

Comanda dumneavoastră a fost finalizata cu succes. In cel mai scurt timp veți fi contactat telefonic pentru confirmare. Un email de confirmare este trimis automat pe adresa pe care ați folosit-o pentru efectuarea comenzii. In acest email puteți verifica produsele comandate si cantitățile aferente, adresele de livrare si facturare, modalitatea de livrare si modalitatea de plata. 

7. MODALITATI DE PLATA, PRETURI SI PROMOTII LA MASINI DE CUSUT

Toate preturile afișate in magazinul nostru conțin TVA. Pentru produsele cu preț special va fi afișat atât prețul vechi cat si cel rezultat in urma reducerii.

MODALITATI DE PLATA ACCEPTATE:

• Plata prin ramburs la primirea coletului.
In momentul in care curierul va livrează produsele comandate veți preda acestuia suma corespunzătoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicata dumneavoastră in momentul comenzii si va fi trecuta si pe documentul de însoțire al mărfii (AWB).

• Plata prin Transfer Bancar (OP)
Puteți efectua plata pentru comanda dumneavoastră folosind un ordin de plata. Datele necesare pentru aceasta metoda de plata le găsiți in pasul final de cumpărare.

• Plata Online cu Card Bancar
Puteți achita produsele si serviciile noastre online folosind un card de debit sau de credit. Procesatorul de plăti este MobilPay. Magazinul nostru nu va cere sub nici o forma datele card-ului dumneavoastră bancar si nici nu va stoca informații legate de tranzacția bancara.
Daca ați ales plata online cu card bancar, după trimiterea comenzii veți fi direcționat către pagina procesatorului de plăti MobilPay.

• Plata in rate fără dobânda
Puteți efectua plățile folosind următoarele card-uri de rate fără dobânda
- Credit Europe Bank, putand opta pentru 6 rate lunare.
- Star BT, având posibilitatea de a plati 6 rate lunare.
- Garanti Bank având posibilitatea de a plati 6 rate lunare
- Alpha Bank, putând opta pentru 6 rate lunare.

Pentru procesarea online cu card-ul a plații dumneavoastră NU se va percepe nici un comision suplimentar.
Plățile in rate fără dobânda se vor procesa exclusiv online.

Nota: in cazul in care nu ați mai efectuat plăti online cu cardul va recomandam sa verificați la banca emitenta daca aveți activata aceasta opțiune precum si daca cardul este înrolat in 3D-Secure http://www.romcard.ro/inrolare-3dsecure/