• Masini de cusut Brother
  • Masini de cusut Bernina
  • Masini de cusut AEG

Garanția produselor vândute de masinidecusut.ro

Pentru toate produsele vândute si livrate de către masinidecusut.ro beneficiezi de certificate de garanție conform legislației in vigoare si politicilor comerciale ale producătorilor. Odată cu livrea produsului comandat din magazinul nostru veți primi si certificatul de garanție tipărit. Certificatul este emis de către importatorul produsului, in cazul puțin probabil in care produsul se defectează in perioada de garanție, reparația iți este asigurata de către rețeaua de service autorizat a importatorului, in centrele specificate in certificat. In acest caz, trebuie sa trimiți produsul defectat la centru de service menționat in certificat, care va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției.
Deoarece vindem in magazin produse de cea mai buna calitate si in care suntem deplini încrezători credem cu tărie ca vor fi puține situațiile in care veți apela la serviciile de service. Pentru orice eventualitate însă va aducem la cunoștința câteva detalii importante legate de garanția produselor vândute de masinidecusut.ro.

  • Produsele menționate și detaliate în Protocolul de instalare și garanție beneficiază de garanție în termenul specificat pentru fiecare în parte, acest termen de garanție fiind calculat de la data livrării Produsului/Produselor. În cazul în care mașinile de cusut cu destinație casnică sunt utilizate în interes comercial, garanția este acordată pe o perioadă de 12 luni de la data livrării Produsului/Produselor
  • Durata medie de utilizare a Produsului/Produselor este de 10 ani, în condiții optime de manipulare, exploatare și întreținere, astfel cum sunt acestea detaliate în cuprinsul documentelor de utilizare al fiecărui Produs.
  • Aducerea Produsului/Produselor la conformitate se va face prin repararea acestuia (în primul rând) sau, în măsura în care acest lucru nu este posibil, prin înlocuirea Produsului/Produselor respectiv(e), în maxim 15 zile calendaristice de la data recepției în service, conform dispozițiilor legale incidente și în vigoare la acel moment. În cazul în care, prin solicitarea de garanție se invocă existența unor vicii ascunse, termenul anterior menționat începe să curgă de la data finalizării expertizei tehnice efectuate de un organism tehnic neutru.
  • Termenul de garanție se prelungește în mod corespunzător cu întreaga perioadă de nefuncționare a Produsului/Produselor, care începe să curgă de la momentul predării-primirii Produsului/Produselor în unitatea de service sau la sediul Clientului, după caz, și până la data notificării Clientului în legătură cu soluționarea defectului reclamat de acesta.
  • Accesoriile Produsului/Produselor beneficiază de aceeași perioadă de garanție ca și Produsul principal, cu excepția accesoriilor consumabile, a pieselor de schimb sau a cazului în care prin documentația de utilizare se precizează altfel.
  • Pentru a putea beneficia de garanție, este obligatorie prezentarea certificatului de garanție însoțit de factura aferentă Produsului/Produselor. Produsul/Produsele va/vor fi însoțit(e) de toate accesoriile cu care s-a/s-au livrat. Se recomanda, de asemenea, ca Produsul/Produsele să fie însoțit(e) de ambalajul original pentru a se asigura astfel, în mod corespunzător, protecția transportului