NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Cum să începeți o afacere in croitorie - Alegeți-vă atent nisa in care doriti sa va dezvoltati...

Cum să începeți o afacere in croitorie - Alegeți-vă atent nisa in care doriti sa va dezvoltati...

Dacă decideți să va utilizați talentul dumneavoastră de a coase aveți desigur mai multe modalități de a face acest lucru.  Trebuie sa alegeti calea cea mai simpla pentru dumneavoastra si nisa care vi se potriveste cel mai bine. Există un număr mare de posibilitati din care vă puteți alege. Mai jos gasiti câteva exemple. In functie de nisa aleasa veti stii si ce masini si accesorii aveti nevoie.

Modificări și reparații: Acestea reprezintă, probabil, baza unei afaceri in croitorie. Serviciile de reparatii sunt foarte cautate. Aproape oricine are un articol vestimentar care necesita modificări și reparații la un moment dat. Chiar daca articole sunt noi pot necesita modificari si ajustari.

Articolele de îmbrăcăminte vândute cu amănuntul au dimensiuni fixe. Multă lume ar dori să aibă un croitor bun care să le ajusteze îmbrăcămintea conform masurilor propri.

Este o nisa  în care puteți avea un tarif pe oră, sau pe tip de reparatie.  Ceea ce este de reținut este faptul că o afacere de austare/modificare a articolelor de îmbrăcăminte va necesita să fiți flexibili si vor aparea o multime de lucruri diferite de la reparare la ajustare, lucrul cu diferite țesături și cusături, etc.

Afacere croitorie

Croitoria personalizata: Puteți să realizați diverse articole vestimentare  pentru clienți dvs. în funcție de dorințele acestora. Sau va puteți decide în continuare pe ce tip de haine doriți să vă specializați. Puteți realiza rochii, îmbrăcăminte casual sau office sau le puteți realiza pe toate.

Trebuie insa să fiți la curent cu ultimele noutăți în modă, tendințe, stiluri și să creați articole de îmbrăcăminte bine finisate.

Dacă știți deja să realizați un anumit gen de îmbrăcăminte, puteți începe cu acesta. Mizați întotdeauna pe punctele dumneavoastră forte atunci când demarați o afacere care are la bază o meserie.

Design vestimentar : Puteți crea o linie proprie de design. Dacă aveți fler creativ și aveți idei, aceasta poate fi o buna idee de afacere in domeniu.

Mai multe nise in in domeniul croitoriei si broderiei.  

Articole croitorie

Îmbrăcăminte de damă: Specializați-vă în realizarea de îmbrăcăminte exclusiv pentru femei. Aflați ce le-ar plăcea să poarte femeilor din zona dumneavoastră. Sau veniți cu câteva idei noi care ar putea să prindă. Există foarte multe posibilități daca aveti în vedere stilurile și culorile. Experimentați lucruri noi și uimiți-vă clienții.

Îmbrăcăminte pentru bărbați: Să fii specializat în îmbrăcămintea pentru bărbați înseamnă să fii la curent cu stilurile de croi și culorile care sunt în vogă. Se pune accentul pe potrivire și stil. Un croitor pentru bărbați este la fel de apreciat ca si o croitoreasă pentru femei.

Realizarea rochiilor de mireasă: Realizarea rochiilor de mireasă personalizate este o idee bună de afacere. Deoarece nunțile sunt ocazii importante, mireselor viitoare le place să se bucure de o atenție deosebita din partea croitoresei lor. Acestea se vor simți mai sigure dacă știu că vor avea exact genul de rochie pe care si-o doresc.

Realizarea rochiilor de miresa este si o idee ce poate fi foarte profitabila întrucât rochiile personalizate pot avea prețuri ridicate. Ar fi foarte util să aveți pe cineva care să lucreze împreună cu dumneavoastră pentru că este mult de lucru, inclusiv multe sesiuni de încercări și ajustări.

Trebuie insa sa retineti!  Dacă miresele pot face totul pentru a avea rochia pe care și-o doresc, acestea pot fi, de asemenea, si foarte pretențioase și chiar agitate pentru ca rochia lor să fie „exact asa cum și-o doresc”. Deci, fiți gata să ii acordați o atenție deosebită și să depuneți tot efortul pentru ca aceste cliente prețioase să fie fericite.

Articole decorative pentru casa

Realizarea articolelor pentru casă: Aceasta este una dintre cele mai populare categorii pentru o afacere in croitorie. Puteți coase o mulțime de articole. Sunteți limitat doar de ideile dumneavoastră. Și aveți șanse mari ca acestea să se vândă într-adevăr bine.

Coaserea articolelor artizanale: Articole precum sacoșe, fețe de masă, huse pentru ceainic sunt de obicei etichetate ca articole artizanale. Puteți confecționa și coase jucării de plus. Aceste articole sunt mici dar se vând bine. În funcție de experiența dumneavoastră și de cât de avansat este echipamentul pe care-l dețineți puteți coase sacoșe de purtat pe umăr, curele și chiar și încălțăminte și papuci de casă. Nu uitati ca le puteti personaliza prin brodare.

 

 

 

Postari Similare
  1. Sfaturi si trucuri pe care nu le stiai despre nasturi Sfaturi si trucuri pe care nu le stiai despre nasturi
  2. Quilting - noile cusaturi de matlasare la masina Bernina 790D Quilting - noile cusaturi de matlasare la masina Bernina 790D
  3. Istoria Brother: o istorie de peste 100 de ani si prezenta in 44 de țări Istoria Brother: o istorie de peste 100 de ani si prezenta in 44 de țări